VIRKIÄN YU-KESÄ - Tarjolla toimintaa lähes kaiken ikäisille
5.5.2020 19:01 Uutiset / Jaoston pääsivusto

PAIKOILLENNE, VALMIIT, PAM! - Lähtölaukaus Virkiän yleisurheilukesään

lisää valikostaYleisurheilujaoston perinteinen POP yleisurheilukoulu sekä jaoston muu kesäntoiminta starttaa käyntiin heti kesäkuun alussa. Myös tänä vuonna toimintaa on tarjolla aina 5-vuotiaista (=2015 syntyneistä) aikuisiin saakka. Kaikki toiminta pyritään toteuttamaan hallituksen terveyssuositusten ja -rajoitusten mukaisesti.

Toimintaan ilmoittautuminen alkaa toukokuun puolivälissä. Tässä kuitenkin jo esimakua tulevasta!

KAIKKI TÄMÄ STARTTAA KESÄKUUSSA 2020:

Virkiän POP Yleisurheilukoulu (5 – 13 -vuotiaille)

Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti yleisurheilulajeja sekä kaikille urheilijoille tärkeitä perustaitoja ja ominaisuuksia lapsille sopivin keinoin, nuoremmat leikkien ja kisaille ja vanhemmat jo tarkemmin lajitekniikoita opetellen. Kaikkiin ryhmiin voi tulla myös ilman aiempaa kokemusta.

Nuorimmat eli 5-9 -vuotiaat harjoittelevat 1.6.-13.8.2020 kerran viikossa joko maanantaisin tai torstaisin. 10-13 -vuotiaat harjoittelevat tiistaisin ja torstaisin.

Nuorisovalmennusryhmä (yli 13 -vuotiaille)

Ryhmän toiminta perustuu tavoitteelliseen harjoitteluun, mutta ryhmässä urheileminen ei edellytä kilpailemista. Myös tässä ryhmässä keskitytään sekä lajitekniikoihin että ominaisuuksien kehittämiseen.

Good old days -ryhmä 18-30 -vuotiaille UUSI!

Kaipaatko menneiden vuosien rentoa fiilistä urheilukentältä? Onko yleisurheilu jäänyt taka-alalle elämässäsi? Oletko tavoitteellinen urheilija, mutta viikkoosi mahtuisi yksi höntsätreeni? Tämä ryhmä on tarkoitettu nuorille, urheilun iloa kaipaaville entisille ja nykyisille tähdille.

Ryhmä harjoittelee pääsääntöisesti sunnuntaisin 6.6.2020 – 16.8.2020 (poikkeuksena ensimmäinen harjoitus la 6.6. ja juhannusviikko, jolloin ei harjoituksia). Yhteensä harjoituksia 10 kertaa.

Aikuisten yleisurheilukoulu yli 30 vuotiaille

Aikuisten yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajien tekniikoita ja sääntöjä sekä ylläpidetään fyysistä kuntoa. Aikuisten urheilukoulu soveltuu kaiken tasoisille tekijöille. Suosittelemme tätä erityisesti urheilevien lasten vanhemmille, kilpailuiden toimitsijoille sekä opettajille, mutta aivan kaikki ovat tervetulleita.

Ryhmä harjoittelee pääsääntöisesti sunnuntaisin 6.6.2020 – 16.8.2020 (poikkeuksena ensimmäinen harjoitus la 6.6. ja juhannusviikko, jolloin ei harjoituksia). Yhteensä harjoituksia 10 kertaa.

Lue lisää valikosta: https://www.lapuanvirkia.fi/uutiset/36527/ilmoitta...

   
Lisää uutisia
Lapuan Virkiä
«  Lokakuu   »
Kategoriat