Virkiän joukkue Seuracuppiin 12.8. - katso onko nimesi listalla!
27.7.2020 21:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuracup kilpaillaan Alavudella 12.8.

On tullut jälleen aika kerätä Virkiälle iskukykyinen joukkue Seuracupin piirikilpailuun Alavudelle 12.8. Seuracup on valtakunnallinen yleisurheilijoiden joukkuekilpailu, jossa urheilijat keräävät tulosten perusteella pisteitä seuralle. Seurat on jaettu kunnan asukasluvun perusteella neljään eri sarjaan, ja kunkin sarjan 16 eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta pääsee kilpailemaan toisiaan vastaan valtakunnalliseen finaaliin. Tänä vuonna kaikki Etelä-Pohjanmaan piirit kilpailevat samassa osakilpailussa ja paikalle odotetaan jopa 400 urheilijaa. Aiempina vuosina piirikisoja on järjestetty kahdet, mutta tänä vuonna koronan takia finaaliin pääsijät valitaan vain yhden piirikisan perusteella. Virkiäläisten tavoitteena on tänäkin vuonna päästä mukaan finaaliin, ja siksi nyt tarvitaan mukaan urheilijoita kaikkiin lajeihin.

VIRKIÄN KISAMATKA ALAVUDELLE 12.8.

MITÄ? Seuracupin piirikilpailu kisataan Alavudella 12.8. Alla näet Virkiän joukkueen kilpailuun. Koska päätavoitteina on saada jokaiseen lajiin kilpailija ja seuralle kokonaisuudessaan mahdollisimman paljon pisteitä, eivät kaikki urheilijat voi kilpailla itselleen parhaassa lajissa. Tämän vuoksi toivomme urheilijoilta ymmärrystä ja rohkeutta kokeilla myös vieraampia lajeja. Mikäli nimeäsi ei löydy listalta, mutta haluaisit mukaan kilpailuun, ilmoita siitä Nellalle 0408014061 - kaikille halukkaille löytyy kyllä paikka joukkueesta.

Urheilijalle osallistuminen on ilmaista, sillä seura maksaa Virkiän urheilijoiden osallistumismaksut. Paikalla on seuran ohjaajia ja huoltojoukkoja huolehtimassa urheilijoistamme, mutta toki myös huoltajat ovat tervetulleita kisareissulle.

MITEN? Joukkuekilpailuun lähdetään joukkueena: Virkiän joukkueen matka starttaa urheilutalolta 12.8. klo 15.45 yhteisesti linja-autolla. Myös tämä on urheilijoille ilmaista sekä urheilijoille että huoltajille, ja odotammekin kaikkien urheilijoiden tulevan mukaan seuran järjestämään kuljetukseen. Tämä on tärkeää esimerkiksi siksi, että voimme linja-autossa sopia mm. viestijoukkueisiin liittyviä asioita. Bussiin mahtuu mukaan myös huoltajia, mutta mikäli bussi tulee täyteen, ovat seuran yhteiset huoltojoukot ja nuorimpien urheilijoiden huoltajat etusijalla.

AIKATAULUN löydät tästä

VARMISTAMINEN 7.8. MENNESSÄ - KERRO AINAKIN NÄMÄ:

Mikäli nimesi löytyy listalta, varmista 7.8. mennessä Nellalle (040 8014061) pääsetkö mukaan kilpailuun. Ilmoita myös mikäli et pääse mukaan.

Kerro viestissä myös, mikäli mukanasi tulee huoltaja, niin varaamme hänelle paikan bussista. Ilmoita myös jostain syystä et tule paikalle yhteiskyydillä, ettemme odota sinua turhaan!


VIRKIÄN JOUKKUE (tummennetut varmistaneet osallistumisensa)

N/M17 200m: Inka-Maria Ylitalo, Valtteri Louko

N/M17 pituus: Rebecca Söderholm, Juho Kallio

N/M17 kuula: Taru Killinen, Santeri Yliselä

T/P15: 100m: Sofia Mattila, Alisa Takamaa

T/P15 2000m:

T/P15 seiväs:

T/P15 kuula: Viivi Louko

T15 4 x 100m: Sofia Mattila, Viivi Louko, Anni Takamaa, Alisa Takamaa (varalla: Enni Ala-Fossi)

T15 1000m kävely: Enni Ala-Fossi,

T/P13: 1000m: Mirva Näykki,

T/P13 60m aj: Linnea Hirvelä

T/P13 korkeus: Pinja Niemistö, Janika Långsjö, Neea Hakala

T/P13 moukari: Emmi Koski, Toivo Ulvinen

T13 4 x 100m: Linnea Hirvelä, Janika Långsjö, Pinja Niemistö, Emmi Koski (varalla Neea Hakala)

T/P11: 1000m: Lassi Mäkinen

T/P11 60m aj: Anna Koski, Joona Suokko

T/P11 pituus: Angelina Heinäheimo, Elle Ala-Fossi, Noora Taini, Olivia Sukuvaara, Serafina Heinäheimo, Matias Torppa, Eetu Kangas, Johannes Myllykoski, Aapo Vuorenmaa

T/P11 keihäs: Fanny Heinäheimo, Venni Kankaanpää, Sumu Haatainen, Juuso Suokko, Tomi Hautala

P11 4 x 50m: Joona Suokko, Matias Torppa, Venni Kankaanpää, Topi Keskinen (varalla Eetu Kangas)

T11 4 x 50m: Anna Koski, Angelina Heinäheimo, Fanny Heinäheimo, Elle Ala-Fossi (varalla Olivia Sukuvaara)


Lisätiedot ja tiedustelut

Pasi (040 717 3197) ja Nella (040 801 4061)


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
Kategoriat