Vuoden monipuolisin junnu -kisa

VUODEN MONIPUOLISIN JUNNU -KILPAILU

Lopullinen pistetilanne on laskettu ja voittaja julkistetaan kauden palkitsemistilaisuudessa.

Tätä kisaa ei voita se, joka hyppää pituutta pisimmälle, vaan se, joka yrittää eniten! Tänä kesänä selvitetään, kuka on Vuoden monipuolisin junioriurheilija!

Kilpailussa saat pisteitä kaikista kesän aikana kokeilemistasi lajeista. Voit saada pisteitä yleisurheilulajien lisäksi myös kaikista muista liikuntalajeista, esimerkiksi uinnista, pyöräilystä, jalkapallosta tai jousiammunnasta. Kaikki lajit lasketaan kuitenkin vain kerran.

Kilpailun säännöt:

  • Kilpailuaika on 1.6.2020-31.8.2020.
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki 10-13-vuotiaat Virkiän yleisurheilukoululaiset. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään.
  • YLEISURHEILULAJIT: saat 3 pistettä, kun osallistut lajin virallisiin kilpailuihin. Jokaisesta lajista voit saada pisteet vain yhden kerran kesän aikana. Erimittaiset juoksut lasketaan eri lajeina.
  • MUUT LIIKUNTALAJIT: saat 1 pisteen, kun kokeilet lajia. Voit kokeilla lajia ohjatusti esimerkiksi lajin harjoituksissa tai vapaa-ajallasi vaikkapa omassa pihassa. Jokaisesta lajista voit saada pisteen vain yhden kerran kesän aikana. Aivan kaikki yleisesti tunnetut liikuntalajit lasketaan, vinkkejä liikuntalajeista saat esimerkiksi täältä
  • Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt urheilija. Kilpailun voittaja palkitaan vuoden palkitsemistilaisuudessa. Mikäli osallistujia on 10 tai enemmän, palkitaan kolme parhaiten sijoittunutta.
  • Välitulokset julkaistaan tällä sivulla 1.7.2020 ja 1.8.2020.


Miten osallistun?

  • Kilpailijan tulee lähettää itse tieto jokaisesta kokeilemastaan lajista TÄLLE LOMAKKEELLE (lomake suljettu, kilpailuaika päättynyt) kilpailuajan sisällä. Lomakkeen kaikkiin kysymyksiin tulee vastata - näin pyrimme varmistamaan kilpailijoiden rehellisyyden.
  • Kilpailija on automaattisesti mukana kilpailussa, kun hän lähettää tiedot ensimmäisestä lajistaan.

Miksi monipuolisuudesta kilpaillaan?

Monipuolinen harjoittelu on urheilijaksi tähtäävälle lapselle ja nuorelle tärkeää tulevasta päälajista riippumatta. Sen lisäksi, että monipuolinen harjoittelu on hauskaa, on sen avulla uusien ja yhä haastavampien liikkeiden oppiminen helpompaa. Monipuolinen kehon kuormittaminen lapsena ehkäisee vammoja tehokkaasti ja pitää urheilijan terveenä. (Finni, Mäenpää.)

Miksi et siis kokeilisi? Tsemppiä kilpailuun!Lisätietoja

Nella Tuuri 040 801 4061


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Tammikuu   »
Kategoriat