Simpsiö Trail Run polkujuoksutapahtuma järjestetään kesäillan tapahtumana Simpsiön poluilla
9.6.2020 15:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Koronavirusepidemia sekoitti Simpsiö Trail Runin suunnitelmat - polkujuoksemaan päästään kuitenkin kesäiltana

Alun perin järjestyksessään neljäs Simpsiö Trail Run polkujuoksutapahtuma oli tarkoitus juosta viime vuosien tapaan toukokuussa, mutta koronavirusepidemia sekoitti nämäkin suunnitelmat. Tapahtumalle löytyi kuitenkin uusi ajankohta juhannuksen jälkeen keskiviikkona 24.6. iltatapahtumana, jolloin polkujuoksijat pääsevät nauttimaan Simpsiön poluista kesäillan valossa. Tapahtumapaikkana on aiempien vuosien tapaan Simpsiön Hiihtomaja. Myös tämänvuotiseen reittiin on tehty muutoksia ja tapahtuma juostaan tällä kertaa poikkeuksellisesti noin kuuden kilometrin reitillä, jonka aikuisjuoksijat juoksevat kaksi kertaa ja nuoret ja kuntosarjalaiset yhden kerran.

Kilpailukeskuksessa Simpsiön Hiihtomajalla on poikkeusoloista johtuen kevennetyt järjestelyt, mutta pesu- ja WC-tilat löytyvät Hiihtomajalta ja siellä on myös pientä virvoketta tarjolla Take Away-tyyliin. Reitin varrella ei tällä kertaa ole huoltopistettä juoksijoille, mutta uudelle kierrokselle lähteville on tarjolla vesipiste ja maalissa on luvassa mehutarjoilu. Ennakkoilmoittautumaan ehtii kisasivuilla sunnuntaihin 21.6. mennessä ja jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä puoli tuntia ennen klo 18.00 tapahtuvaa yhteislähtöä. Tarvittaessa lähtöjä jaetaan useampaan lähtöryhmään. Sarjoja on alle 12-vuotiaista nuorista aina 50-vuoteen saakka ja lisäksi on myös kuntosarjat miehille ja naisille. Tarjolla on myös patikkasarja ilman ajanottoa, eli tapahtumaan voi tulla osallistumaan myös ihan vaan kävellen ja nauttimaan Simpsiön luonnosta.

Virkiän suunnistusjaosto toivottaa kaikki polkujuoksun ystävät nauttimaan mukavan leppoisasta kesäillan juoksutapahtumasta!

Kisasivut:


   
Lisää uutisia
Lapuan Virkiä
«  Lokakuu   »
Kategoriat