Perusturvalautakunta ei aseta uusia koronarajoituksia
9.10.2020 13:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Aluehallintovirasto (AVI) on 6.10.2020 ilmoittanut, ettei aio antaa kokoontumisrajoitusta Etelä-Pohjanmaalle. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) mukaan Etelä-Pohjanmaan tilanne ei ole vielä niin paha, että kokoontumisrajoituksia tarvittaisiin.

Lapuan kaupungin perusturvalautakunta kokoontui perjantaina 9.10.2020 koskien tartuntatautilain 58§ mukaisten rajoitustoimien mahdollista laajentamista Lapuan kaupungin alueella. Perusturvalautakunta ei aseta uusia koronarajoituksia, vaan Lapuan kaupungissa noudatetaan valtakunnallisia suosituksia ja Aluehallintoviraston päätöksiä.

Perusturvalautakunnan tiedote löytyy täältä.

Eli näillä näkymin harjoitukset jatkuvat seuraavien tarkentavien ohjeiden mukaisesti, jotka koskettava nyt erityisesti lauantaiaamun harjoitusryhmiä:

  • Uimarit siirtyvät pesu- ja pukeutumistiloista odottamaan harjoituksen alkua allastilaan ryhmälle osoitettuun paikkaan. Paikalle tulee saapua ajoissa, jotta ehditään siirtyä allastilaan ennen kuin poistuvat ryhmät siirtyvät pesu- ja pukeutumistiloihin.
  • Vastaavasti pyrimme varmistamaan turvaetäisyydet harjoituksen loputtua ryhmien välillä
  • Vanhempien tulee välttää hallille jäämistä harjoituksen ajaksi, jotta kahviotilassa pystytään säilyttämään turvavälit.
  • Käytettehän maskia kun tuotte lapsenne uimaan.
  • Valmentajat pitävät maskia harjoitusten ajan sekä lauantaina että viikonpäivisin.

Lisäksi muistathan:

  • Tule vain terveenä - Jos olet flunssa- tai kuumeoireinen, pysy kotona.
  • Muista 1-2 metrin turvavälit. Älä ole lähikontaktissa muihin ja vältä ruuhkautuvia tilanteita.
  • Huolehdi käsihygieniasta - Pese kätesi usein ja huolellisesti saippuaa käyttäen. Käytä myös käsidesiä aina kosketettuasi pintoja tai kasvojasi.

Toiminta jatkuu toistaiseksi siis erityisjärjestelyin. Suhtaudumme tilanteeseen erittäin vakavasti, mutta toimimme viranomaisohjeistusten mukaan. Jos uusia rajoituksia tulee, toimimme niiden mukaisesti.

Juha Antila


   
Lisää uutisia
Uinti
«  Lokakuu   »
Kategoriat