Ottelut 2017-2018

 

Naisten futsal kausi potkaistiin käyntiin….

Virkiä – VanPa  (0-3) 0-8

Kauan odotettu Virkiän naisten futsalin ykkönen potkaistiin käyntiin kotiottelulla Vantaan pallokerhon saavuttua Virkiäläisten kotiluolaan. Vaikka kauden avausottelussa tuli kunnolla turpaan, niin pelaajavalmentaja Maiju Kuivilan mukaan meillä ei olut pelillisesti mitään hätää, maalintekopaikkoja oli tarpeeksi, mutta syöttöjen tarkkuus ja maalin edustilanteet pitää pystyä tulevaisuudessa käyttämään tehokkaammin.

Avaus jakso meni selvästi paremmin kuin ottelun loppuhetket, lopussa kunto ja ”ideat” loppui ja vierailijat pääsivät latomaan maaleja aivan liikaa, jatkoi valmentaja Maiju Kuivila.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä siihen asti, kun vierailijat pääsivät etulyöntiasemaan aivan jakson alussa tehdyllä maalilla.

Vielä ei paniikki iskenyt vaan pelattiin omaa peliä ja saatiin muutama paikkakin. Ottelukellon näyttäessä 8 min, niin vieraat iskivät toisen täysosumansa ja heti i perään 12 minuutilla kaunistelivat lukemaksi 0-3. Joten tauolle lähdettiin siis tappioasemassa.

Toisen jakson alku näytti vielä lupaavalta, mutta vieraiden 23 minuutin ja 26 minuutin tekemät takaiskut veivät mehut Virkiättäriltä.

Ottelun loppuhetket jouduttiin juoksemaan liialti vastustajan hyvän syöttöpelin myötä, eikä syntyneistä maalintekopaikoista päästy avaamaan edes sitä kuparista.

Ottelun loppulukemiksi vieraat pääsivät vielä iskemään tylyt loppulukemat 0-8.

Futsalin ykkönen on selvästi kovempaa ja nopeampaa kuin sarjaporrasta alempana pelatut pelit, muistutti valmentaja Maiju Kuivila.