Päättäjäisissä palkitut

 

Päättäjäiset 2017  (22.10.17 Urheilutalo)

Loistavan jalkapallokauden päätösjuhla Virkiällä
Pelipasseja ennätysmäiset 417
Virkiäläinen jalkapallo vietti kauden päätöstilaisuutta sunnuntaina Urheilutalolla. Paikalle oli saapunut yli 600 innokasta jalkapallon ystävää.  Jalkapallojaoston puheenjohtaja Liena Valo toi esiin tervehdyssanoissaan hienon menestyksen ja jalkapallon suosion Virkiässä.  Pelipasseja Virkiässä on ennätysmäiset 417 ja joukkueita kauden aikana sarjoissa pelasi 22.  Suosittu maajoukkueen tukema jalkapallokoulu keräsi Virkiän 110-vuosis juhlavuoden kunniaksi myös 110 innokasta pikkufutaria.

Surua virkiäläiset kokivat keväällä, kun naisten futsal joukkueen monivuotinen valmentaja Arto Kuivila menehtyi.  Kuivilan johdolla naiset olivat juuri nousseet Ykköseen. 

Virkiän puheenjohtaja Sami Latomäki toi pääseuran terveiset päätösjuhlaan. Latomäki toi esiin harjoituspaikkakustannukset, jotka Virkiän osalta nousevat 200 000 euroon.  Joukkuelajit kuten jalkapallo, jatkavat suosiotaan, jalkapallo on yksi Virkiän perinteisimmistä lajeista.
Aluemestareita ja piirinmestareita

Virkiän pojat -13 voittivat aluesarjan mestaruuden.  Kevätkierroksella joukkue pelasi ykkösdivisioonassa ja nousi syyskierroksella aluesarjaan Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirien joukkueiden kanssa.  Aluesarjassa seitsemästä ottelusta kuusi voittoa ja yksi tappio maalisuhteella 28-10.  Joukkueet osallistuivat turnauksiin Seinäjoella, Hyvinkäällä ja Ylivieskassa.  Kilpasarjan joukkueen valmentajana on toiminut Simon Gray, joukkueenjohtajana Matti Rinnankoski ja huoltajana Marko Luoma.  Saman ikäluokan haastejoukkue nousi kevätkierroksen kolmosesta hyvien pelien ansiosta syyskierroksella kakkoseen.  Joukkueen valmentajina toimivat Jouni Perämäki ja Janne Väänänen, joukkueenjohtajana Marko Luoma, huoltajina Matti Rinnankoski ja Marika Leipäjoki.
Pojat -12 osallistuivat piirisarjoihin kahdella joukkueella.  Kilpajoukkue pelasi ykkösdivisioonassa ja haastejoukkue kevätkierroksen kolmosessa, nousten syyskaudeksi kakkoseen.  Kilpajoukkue voitti piirinmestaruuden.  Joukkueille kertyi harjoituskertoja 160 ja otteluita noin 80.  Monissa turnauksissa mukana olleitten joukkueitten valmentajina ovat olleet Patrik Lindholm ja Jaakko Kuusisto, joukkueenjohtajina Jukka Vuorenmaa ja Jussi Kattelus.
Pojat/tytöt -10 joukkueessa oli yli 20 pelaajaa.  Joukkue osallistui piirin kahteen sarjaan sekä osallistui kahteen kovatasoiseen turnaukseen Seinäjoella ja Kokkolassa.  Valmentajina toimivat Ossi Kojola ja Kalle Vaahtoniemi, huoltajina Teemu Suokko ja Pasi Holkkola, joukkueenjohtajina Toni Haapanen ja Pasi Reinilä.
Virkiän nuorin joukkue pojat -09/10 joukkueessa pelaajia oli 29.  Joukkue pelasi kahdella joukkueella piirisarjaa.  Energialiigassa Seinäjoella pelattiin 44 ottelua. Turnauksissa joukkue kävi Kauhajoella ja Soinissa.  Joukkueen valmentajina ovat toimineet Aapo Laitinen, Josias Lahtinen ja Mikko Autio.
Tytöt -03/04 joukkue pelasi T 14 ykköstä ja saavutuksena piirinmestaruus pronssia.  Joukkue osallistui Hesa Cupiin.  Valmentajana Juha Valo sekä apuna Petri Haapa-aho ja Arto Kuivila. Joukkueenjohtajina Tiina Uurinmäki ja Hannu Ahlfors.
Pojat -08 joukkueet osallistuivat kahdella joukkueella piirin sarjoihin, Energia liigaa joukkueet pelasivat 11 kierrosta ja osallistuivat kahteen turnaukseen Seinäjoella.  Joukkueen valmentajina ovat toimineet Markku Takala, Aki Haatainen ja Jani Huhtala. Joukkueenjohtajina Mika Salo ja Jarkko Immonen, huoltajina Tuomas Davidsson, Joni Huosianmaa, Paula Hakala, Krista Laurila ja Raimo Laurila.
Nuorin tyttöjoukkue tytöt -06/09 koostui ikäluokista 2006-2009 syntyneet.  Joukkue osallistui kahdella joukkueella piirisarjaan ja olivat mukana turnauksessa Ilmajoella.  Valmentajina ovat toimineet Lotta Auvinen, Erika Leiviskä, Saga Tuurinmäki ja Lotta Valo.
Pojat/tytöt -06 joukkue osallistui piirin pojat -11 taso sarjaan.  Turnauksiin osallistuttiin Seinäjoella kaksi kertaa, Ilmajoella ja Kokkolassa.  Valmentajina ovat toimineet Tuomo Tuominen, Liena Valo ja Janne Halmesmäki.
Pojat -14 joukkue pelasi yhteistä aluesarjaa Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirien joukkueitten kanssa, kevätkierroksella sijoitus oli toinen ja syyskierroksella viides.  Joukkue osallistui turnaukseen Tampereella.  Valmentajan on toiminut Juha Valo, apunaan Esa Koski, joukkueenjohtajana Tero Rantala ja huoltajana Marko Korpela.
B-juniorit pelasivat piirin kakkosta ja hyvän syyskierroksen sekä sarjan voiton ansiosta pääsivät ykkösen karsintoihin syksyllä.  Vastukset olivat tällä kertaa vielä vahvempia ja nousu ei toteutunut, Paljon harjoitelleen joukkueen valmentajina ovat toimineet Arvi-Matti Lemettinen ja Justus Lahtinen.
Jalkapallokouluun osallistui komeat 110 vuosina 2009-2013 syntynyttä tyttöä ja poikaa.  Suomen maajoukkueen tukeman jalkapallokoulun rehtorina on toiminut Petri Taimi, apunaan liki 20 Virkiän valmentajaa.
Virkiän futsal naiset pelasivat kakkosessa ja tulos oli suorastaan murskaava sekä nousu ykköseen.  Kaikista otteluista voitto ja maalisuhde 81-6.  Valmentajana toimi Arto Kuivila ja joukkueenjohtajana Jouni Perämäki.
Virkiä säilyi miesten kolmosessa
Päättäjäisjuhlassa palkittiin myös naisten kakkosessa ja kolmosessa pelanneet joukkueet sekä miesten kolmosessa pelannut joukkue.  Ilouutisena voidaan todeta miesten joukkueen säilyttäneen kolmosen sarjapaikkansa myös tulevalle kaudelle.
Erikoispalkinnot
Päätösjuhlassa jaettiin erikoispalkintoja.  Ilkka ja Ritva Pajulan lahjoittama Taistelijapatsas: Niklas Huhtala, p. -14.  Jukka Vuorenmaan lahjoittama vuoden maalivahtipalkinto: Leevi Porola p. -12. Ilpo Pöntisen lahjoittama Vuoden kehittyvä nuori tyttöjuniori: Kaisa Kuivila t. -14.  Vuoden tyttöjuniori: Ruut Kettunen t. -10.  Vuoden poikajuniori: Juho Valo p. -11.  Liisa ja Arttu Seppälän lahjoittama Jussi Pöyröö palkinto: Teppo Tuuri p. -13.  Jussi Lehdon lahjoittama maalikuningas palkinto: Arttu Happonen.
 

Puheenjohtajan terveiset:
Tervetuloa Virkiän jalkapalloväki kauden päättäjäisiin.
Kausi on juuri päättynyt ja nyt on päätösjuhlan aika.  
Tämä on ollut ilojen ja surujen kausi. Futsalissa naiset keväällä nousivat valtakunnalliseen 1. divisioonaan. Toukokuun lopulla saimme suru uutisen, pitkäaikaisen valmentajamme Arto Kuivilan pois menosta. Nyt syksyllä saamme palkita junioreissa alue- ja piirimestareita.
Kesäkuun alussa aloitti jalkapallokoulu ennätyksellisen 110 innokkaan pikku futarin kanssa. Kaikkiaan Virkiän juniorijoukkueita pelasi 16 kpl miesten ja naistenjoukkueiden lisäksi eli yhteensä 21 joukkuetta jalkapalloa sekä kaksi futsal joukkuetta. Pelipassillisia pelaajia Virkiällä on tällä hetkellä ennätykselliset 417 kpl, neljänneksi eniten Vaasan piirissä.
Miehet ja naiset pelasivat sarjoissaan nuorilla joukkueilla kartuttaen pelaajien pelikokemusta.
Jatkuva valmentajien, huoltajien ja toimihenkilöiden kouluttaminen suuntaa hyvään kehitykseen seurassa. Tästä on hyvä jatkaa kehitystä eteenpäin.
Iso kiitos Teille pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueiden toimijat, vanhemmat ja kaikki Te vapaaehtoiset, jotka mahdollistatte tämän kaiken.


Seuran puheenjohtaja Sami Latomäki


P/T - 07


P-09


Jalkapallokoulu


T 03/04


P-08


T 09-06


P-06


P-04

P-05


P-03


B-pojat


Naiset


Edustus


Naiset futsal


Piiri- / aluemestareita + Naisten futsal


Ilkka ja Ritva Pajulan lahjoittama Taistelijapatsas:  Niklas Huhtala P-14
Jukka Vuorenmaan lahjoittama vuoden maalivahtipalkinto:  Leevi Porola P-12
Ilpo Pöntisen lahjoittama kiertopalkinto: Vuoden kehittyvä nuori tyttöjuniori: Kaisa Kuivila T-14
Vuoden Tyttöjuniori:  Ruut Kettunen T-10
Vuoden Poikajuniori: Juho Valo P-11
Jussi Pöyröö – palkinto  P-13 Teppo Tuuri
 

Päättäjäiset 2016, (22.10.16 Urheilutalo)

Urheilutalo täyttyi Virkiäläistä päättäjäisissä.

 Palkinnot odottavat ottajiaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puheenjohtaja Liena Valo toivotti kaikki tervetulleiksi päättäjäisiin.

Olemme kokoontuneet päättämään kuluvan kauden palkitsemalla joukkueet. Kausi on ollut pitkä, alkoi jo marraskuussa Patruuna Areenan harjoituksilla ja päättyi nyt lokakuussa Virkiän järjestämiin palloliiton taitokisoihin.

Kauteen on mahtunut monenmoista toimintaa, on pelattu talvella futsalia ja nappuloiden talviliigaa. Keväällä Virkiä Cup järjestettiin 07-ikäryhmälle Patruuna Areenassa. Heti kesäkuun alussa aloitti jalkapallokoulu 80 innokkaan pikku futarin kanssa.
Kaikkiaan Virkiän juniorijoukkueita pelasi 17 kpl miesten ja naisten edustusjoukkueiden lisäksi. Pelipassillisia pelaajia Virkiällä oli kuluvalla kaudella 357 kpl, neljänneksi eniten Vaasan piirissä.

Miehet kävivät kokeilemassa Suomen kovatasoista kakkosdivisioonaa. Joukkuetta ja taustoja kiitettäköön sitkeydestä ja taistelutahdosta viedä kausi loppuun pelaajaongelmista huolimatta. Naiset paransivat hienosti sijoitustaan viimevuodesta sijoittuen neljänneksi Naisten kakkosdivisioonassa.

Heinäkuussa järjestimme toisen Liverpool jalkapalloleirin Kiviristillä. Tänä vuonna sää oli suosiollisempi eikä kastellut leiriläisiä.
Valmentajia ja huoltajia on kouluttautunut piirin järjestämissä koulutuksissa nostaen toimintamme tasoa. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen ja uusiin haasteisiin.

Tätä kaikkea ei olisi voinut tehdä ilman Teitä pelaajia, valmentajia, huoltajia, joukkueiden toimijoita, vanhempia ja kaikkia Teitä vapaaehtoisia, jotka teette pyyteetöntä työtä jalkapallon eteen.
Kiitos.


Piirisarjoissa menestyneet joukkueet.

T13 futsal Virkiä sininen voitti piirinmestaruuden
Naisten kakkonen voitti hopeaa
Pojat D12 ykkönen, P-04 sijoittui pronssille


Kauden 2016 erikoispalkinnot:


 

 

 
Ilkka ja Ritva Pajulan lahjoittama Taistelijapatsas:  Iisakki Vuorenmaa

Jukka Vuorenmaan lahjoittama vuoden maalivahtipalkinto: Kaisa Kuivila D-12

Ilpo Pöntisen lahjoittama kiertopalkinto: Vuoden kehittyvä nuori tyttöjuniori: Nea Mäenpää D-13

Vuoden Tyttöjuniori:  Noora Haapa-Aho E-10

Vuoden Poikajuniori: Mikael Vuorenmaa E-11

Vuoden taustavaikuttaja Pirkko Huhtamäki. Osoituksena siitä, mitä kodin tuki tarkoittaa jalkapalloilevalle perheelle,Taitokilpailumerkki


 

 

 

 

 

 

 

T-13
Heini Hautala Virkiä lopputulos 121,7  Pronssimerkki
Laura Valo Virkiä lopputulos 124,0  Pronssimerkki
P-13
Santeri Latvala Sepsi-78. lopputulos 87, 4  Pronssimerkki

P-11
Julius Hirvelä Virkiä lopputulos 96,1  Hopeamerkki
Matias Hietamäki Virkiä lopputulos 98,6  Hopeamerkki

P-10
Aaro Valkama Virkiä lopputulos 125,1  Pronssimerkki

P-8
Jaakko Takala Virkiä lopputulos 92,2  Kultamerkki
Paavo Kivisaari Virkiä lopputulos 116,3  Pronssimerkki


T-06-09
T 03/04

 


B-tytöt

 

 

 

 

 

 

 

 
Naiset futsal


Naiset

 

 


 

 

P-08


P-07

 

 

 

 

  

P-06

 

 

 

 

 

 


P-04

 

 

 

 

 


 

 

P-03

 

 

 

 

 


 

P-01

 

 

 

 

 

 

 


 

Edustus

 

Virkiäläisiä kauden päätösjuhlissa aiemmin palkittuja pelaajia
( Lista ei ole täydellinen. Ilmoita puutteista meille )

Vuoden Tyttöjuniori
2015 Tiia-Mari Koivisto -04
2014 Heidi Takala -99
2013 Henna Perämäki -00
2009 Maija Keisala -96

Vuoden Poikajuniori
2015 Jaakko Rinnankoski -04
2014 Nico Rajala -03
2013 Elia Kuusisto -05
2009 Topias Mäki -94
2008 Topias Mäki -94

Ilkka ja Ritva Pajulan lahjoittama Taistelijapatsas ( B-juniori )
2015 Topias Pienisaari
2014 Matti Herttua
2013 Johannes Hakola
2012  Lauri Kähkönen
2011  Matti Kähkönen
2010 Timo Ahonen
2009 Topias Mäki
2008 Olli Suutala
2007 Kalle Taimi
2006 Valtteri Vuorenmaa
2005
2004 Ville Kumara
2003 Mikko Hiipakka

Jukka Vuorenmaan lahjoittama Vuoden Maalivahtipalkinto
2015 Leevi Rantala -03
2014 Roope Paloniemi -04

Ilpo Pöntisen kiertopalkinto
2015 Jenny Suokko
2014 Piia Rautakorpi
2013 Erica Jaskari
2012 Lotta Auvinen
2011 Anuliina Toppari
2010 Emilia Rautakorpi
2009 Maiju Kuivila
2008 Sanna Jääskeläinen

Vuoden Valmentaja
2009 Juha  Mäki

Listassa puutteita. Ilmoita täydennyksiä petri.taimi@pp1.inet.fi