Virkiä on tehnyt 3-vuotisen yhteistyösopimuksen Stadiumin kanssa varustehankinnoissa koskien Adidaksen vaatteita ja varusteita.

Stadium ja Lapuan Virkiä tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa! Näin ollen Stadium on Seuran virallinen varustetoimittaja ja ADIDAS Seuran virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on Seuralla mahdollisuus tehdä Seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja samalla kerätä bonusta Seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.
Alla on lyhyt kuvaus Stadium Team Sales toimintatavasta. Toimintatapojen noudattaminen edesauttaa tilauksien tekemistä, nopeutta ja lisää toimitusvarmuutta.
Stadium tekee yhteistyössä Seuran ja jaostojen kanssa virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä Virkiän virallisella varustesivustolla:
https://www.stadiumteamsales.fi/virkia/virkia#

Stadium Team Sales Toimintatapa 

Sovituskoot 
Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Mikäli seuralla ei ole kyseisiä tuotteita toimistolla voitte tilata sovituskoot s.postitse osoitteesta teamsales.vaasa@stadium.fi, ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Stadium Vaasasta.

Sovitusaika: Max 1 viikko 
HUOM: sovituskoot palautettava hyvässä kunnossa ja puhtaina. Rikki mennyt/ likainen/ kadonnut tuote veloitetaan Joukkueelta.

Tilaaminen 
Tilaukset teet jaosto ja joukkuekohtaisesti kätevästi Virkiän seurasivujen kautta. Stadium Team Sales Vaasa on Virkiän tukikohta varustehankinnoissa. Sieltä löytyvät malli- ja sovituskappaleet.

Painatus 
Team Sales myyjä pystyy seuraamaan tilauksen kulkua ja tiedottamaan tarvittaessa tilauksen kulusta asiakkaalle. Teamsales ja painotalomme tietävät miten Virkiän seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen.

Sponsorilogot 
Toimita tilauksen yhteydessä hyvälaatuinen (vektoroitu) materiaali Team Sales myyjälle. Team Sales myyjä laskee hinnan sponsorilogolle tilauskohtaisesti koon, väri- ja kappalemäärän perusteella.

Toimitusaika 
Stadiumin toimitusaika on neljän viikon sisällä ja tällöin tuote on valmiina käyttöön. Huomioi että neljän viikon toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla merkin varastolta tai omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Team Sales myyjälle.
Mikäli tilaus viivästyy saa Team Sales myyjä siitä tiedon 3:n työpäivän kuluessa jolloin myyjän velvollisuus on olla yhteydessä asiakkaaseen valmiilla ehdotuksella tilanteen ratkaisemiseksi (tuotteen vaihto, koon vaihto ym.)

Nouto ja maksu
Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon Team Sales myyjältä. Tilaus on noudettavissa tilaajan/joukkueen nimellä ja tilaus on noudettavissa aina myymälän aukiolo aikoina. Maksu tapahtuu kassalla käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

Bonusta kaikista ostoista 
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset Virkiän Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.
Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY STADIUM MEMBERIKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.
Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Joukkueellesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi, niin sitä enemmän bonusta kertyy Sinulle ja Joukkueellesi.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin. Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Stadium Team Sales Vaasa yhteystiedot: 0405833760 teamsales.vaasa@stadium.fi Team Sales Myyjä: Benjam Store
Katso myös: www.stadiumteamsales.fi ja www.stadium.fi


Yleisinfo tilaamisesta

Ohjeet nettitilaamiseen

Muutkin voivat tukea joukkuettasi

Logojen asettelu tuotteissa